Ledige stillinger

Kampagnefaglig projektleder til Rådet for Sikker Trafik


4. januar 2022

Kampagnefaglig projektleder til Rådet for Sikker Trafik

I det sekund, vi lukker døren bag os, er vi alle sammen trafikanter. Det tænker vi måske ikke over, men vi bevæger os ud i et fællesskab, hvor vi er afhængige af hinanden. Et ufrivilligt fællesskab, som kræver, at vi overholder spillereglerne og har en adfærd, der medvirker til, at vi alle kommer sikkert hjem igen.

I Rådet for Sikker Trafik arbejder vi med at påvirke adfærd ved hjælp af undervisning, kommunikation, rådgivning og kampagner. Vi nørder data for at afdække, hvorfor ulykkerne opstår, vi gør en dyd ud af at forstå målgruppernes holdninger og adfærd, og vi tester og evaluerer vores indsatser for at sikre læring og effekt.

Vi er sat i verden for at nedbringe antallet af dræbte og kvæstede i trafikken og har nærmest en public-service-forpligtelse i forhold til at nå ud til alle målgrupper. Derfor udvikler vi både undervisningsmateriale til eleverne i folkeskolen og afholder konferencer for erhvervslivet. Vi samarbejder med alle landets kommuner, politikredse og skoler og har en række værdifulde partnerskaber med fonde, organisationer og virksomheder, der ønsker at engagere sig i trafiksikkerheden.

I Rådet er vi 30 medarbejdere med faglighed inden for bl.a. kommunikation, retorik, journalistik, marketing, dokumentation og undervisning. Vi spiller hinanden gode, vi er nysgerrige, elsker at blive klogere og insisterer på at levere det absolut bedste, vi kan. Og så kan vi bare rigtig godt lide hinandens selskab.

Om en lille måned siger vi farvel til en god kollega, der skal ud på nye eventyr. Derfor leder vi efter en projektleder, der kan overtage og videreudvikle på porteføljen af projekter og kampagner. Vi leder efter en erfaren projektleder, der indgående kender alle faser i kampagneudviklingen fra brief til lancering.

 

Hvordan er det at arbejde hos os?

Der skal flere kompetencer til at skabe et godt resultat, og derfor samarbejder vi altid på tværs af huset.

I den her stilling kommer du til at samarbejde med vores dokumentationsafdeling, når du udarbejder brief og planlægger test og evalueringsdesign. Du udvikler og sparrer i samarbejde med dine nærmeste kolleger, du medietræner sammen med vores pressechef, så du er klar til at levere vores budskaber på skærmen, og du deler erfaringer og læringer med resten af dine kolleger, når projektet er afsluttet. Selvom vi vægter samarbejde højt, er det helt afgørende, at du er selvkørende, tager initiativ og rækker ud til både kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Du behøver ikke at vide særlig meget om trafiksikkerhed, det skal du nok lære med tiden. Men du skal til gengæld have lyst til at bidrage til en mere sikker og tryg trafik for os alle sammen. Vi er ikke hellige, men vi synes, det er spild af værdifuldt liv, når mennesker bliver dræbt eller alvorligt kvæstet fx på vej til arbejde. Vi ved, at 9 ud af 10 trafikulykker skyldes adfærd, og derfor er det så vigtigt for os at arbejde ambitiøst for at påvirke adfærden i en mere sikker retning.

Dine nye kolleger er (ud over at være søde, sjove og hjælpsomme) alle meget dygtige formidlere både i skrift og tale. Det skal du også være, for det er en vigtig del af dit job. Du kommer til at skrive en del, holde oplæg både internt og eksternt og skal kunne levere en troværdig og empatisk optræden i medierne. Du skal kunne inspirere dit team, bidrage positivt til vores sociale liv i organisationen og have lyst til at samarbejde bredt med bureauer, myndigheder, organisationer, Rådets medlemmer og partnere.

Hvis du har erfaring med adfærd og forebyggelse, er det et kæmpe plus. Derudover skal du kunne vurdere kreativt arbejde, idégenere, udvikle content og samtidig sikre fremdrift. Vi insisterer på at udvikle prisvindende kampagner med høj kreativ originalitet, som både er relevante og effektfulde. Du har budgetansvar for de kampagner, du sidder med, og derfor er der også behov for en god portion orden i penalhuset.

Din første opgave bliver at udvikle en kampagne målrettet unge mandlige bilister, der kører spritkørsel. Du vil i det hele taget blive omdrejningspunkt for vores indsatser målrettet unge.


Stillingen er på fuld tid og ønskes besat hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Karina Petersen på tlf. 4035 3976. Send en motiveret ansøgning med dit CV og fortæl, hvorfor vi netop skal ansætte dig. Du kan sende din ansøgning til job@sikkertrafik.dk – gerne så hurtigt som muligt, da vi tager samtalerne løbende.

Rådet som arbejdsplads

Ledige stillinger: Rådet som arbejdsplads

Vores arbejde handler om at forebygge og påvirke viden, holdning og adfærd. Det gør vi bl.a. gennem kommunikation, kampagner, pressearbejde, undervisning og rådgivning. 

I Rådet for Sikker Trafik har vi fokus på, at være en attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø.

Som medarbejder på Rådet bliver du en del af en flok ildsjæle, der arbejder engageret og målrettet på at reducere antallet af tilskadekomne og dræbte i trafikken.

Vores værdier

Vi arbejder i et innovativt miljø, hvor der er plads til nye idéer og personlig udvikling, men vi lægger samtidig stor vægt på at have dokumentationen i orden.

Vi ønsker at være en troværdig samarbejdspartner, der formår at udvise empati og involvere alle vores interessenter i vores arbejde for trafiksikkerheden.

Vi har en uformel omgangstone og vores kommunikation og samarbejde bygger på gensidig tillid og åbenhed.

Sundt arbejdsmiljø

Vi ønsker at understøtte et sikkert, sundt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives og udvikler sig. Derfor er en del af vores personalegoder en sund frokostordning, en sundhedsforsikring, og vi bakker op om medarbejdernes deltagelse i bl.a. DHL stafetten.

Troværdige medarbejdere

Som medarbejder er det vigtigt, at du med din arbejdsindsats og kommunikation, såvel internt som eksternt, agerer loyalt i forhold til Rådets værdier. Det forventes derfor, at du er troværdig i dine handlinger og udtalelser.

Vi forventer også, at du på en positiv måde, kan arbejde resultatorienteret og med fokus på et godt samarbejde, for at vi sammen kan nå vore mål. Endelig er det vigtigt, at du er dygtig til dit håndværk og fremstår professionel og kompetent, når du optræder på Rådets vegne i forskellige sammenhænge.