Elektronisk fakturering

Økonomi: Elektronisk fakturering

Rådet ønsker at modtage elektroniske fakturaer fra vores leverandører og samarbejdspartnere.

Fordelene ved elektronisk fakturering er blandt andet:

  • Færre udgifter - der er ingen udgifter til papir, print og porto
  • Lettere og sikrere arbejdsgange
  • Hurtigere godkendelse af fremsendt faktura

Det er let at komme i gang
Hvis din virksomhed allerede kan afsende elektroniske fakturaer, kan I sende fakturaerne til Rådet via EAN nummer 5790002194238

Hvis din virksomhed ikke kan afsende elektroniske fakturaer, har I mulighed for at sende en elektronisk faktura via fakturatjenesten Sproom.

Følg guiden på www.sproom.net

 

Støt vores arbejde

Økonomi: Støt vores arbejde

I Rådet for Sikker Trafik arbejder vi for, at alle kan bevæge sig sikkert ud i trafikken. Uanset om du er på cykel, knallert eller i bil skal du vide, hvordan du passer bedst muligt på dig selv og dine medtrafikanter. Vores mål er færre dræbte og kvæstede i trafikken.

Vi vil have alle sikkert ud - og sikkert hjem igen.

Hvis du vil støtte vores arbejde, så har vi gjort det nemt for dig. Vi har indgået et samarbejde med virksomhederne Dokument 24 og Legal Desk, som kan hjælpe dig med at oprette et testamente eller et legat, som støtter vores arbejde.
Du kan oprette et fuldt testamente, hvori du tildeler Rådet for Sikker Trafik noget eller hele din arv. Testamentet hos Dokument 24 bliver gratis, når du vælger at donere arv til os.

Opret testamente her

Du kan også vælge at støtte os via et legat. Når du opretter et legat, tildeler du os en sum penge uden, at du fordeler resten af din arv. Du kan bruge Legal Desks formular uanset, om du allerede har et testamente eller ej.

Opret legat her

Har du spørgsmål, kontakt da