Søg tilskud til lokale skolepatruljeaktiviteter

Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring ønsker at støtte lokale skolepatruljeaktiviteter. Både politi, kommuner og skoler kan ansøge om tilskud, alt efter hvem der koordinerer arrangementet. Der er begrænsede midler til rådighed, og de udbetales efter først-til-mølle-princippet.

Sådan søger du

Søg tilskud til lokale skolepatruljeaktiviteter: Sådan søger du

På denne side kan du se, hvilke arrangementer du kan søge tilskud til. Selve ansøgningen foregår ved at udfylde denne formular.

Bemærk:

Opnår du støtte, er det vigtigt, at du gemmer alle de originale kvitteringer og bilag, da de skal indsendes til Rådet for Sikker Trafik.

Dokumentationen underskrives af ansøger og sendes til økonomikonsulent, Rosa Klargaard, på rk@sikkertrafik.dk senest 14 dage efter arrangementets afholdelse.

 

 

 

  • Skolepatruljeaktiviteter – 40 kr. pr. elev

    Rådet arrangerer hvert forår Skolepatruljefester i LEGOLAND og Tivoli. Skolerne tilmelder selv deres respektive skolepatruljeelever, hvorefter tilskuddet fratrækkes billetprisen.

    Hvis en skole eller kommune IKKE ønsker at deltage i en tur til LEGOLAND eller Tivoli men i stedet arrangerer en lokal aktivitet for skolepatruljeeleverne, kan der ansøges om tilskud til det.

    OBS. Der ydes kun tilskud én gang – enten til deltagelse i Rådet for Sikker Trafiks Skolepatruljefest eller til et lokalt arrangement.


For at gemme dine oplysninger har vi brug for dit samtykke. Du skal derfor acceptere, at vi behandler de persondata, du har givet os. Dine data opbevares under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitikDesværre - I kan ikke søge tilskud

Da I allerede har fået et tilskud via jeres deltagelse i en af Rådet for Sikker Trafiks Skolepatruljefester, kan I desværre ikke søge yderligere tilskud.

Oplysninger om ansøger